Szalai Ádám

Szalai Ádám az FC Baselhez igazolt Fotó. Szalai Ádám Budapest 1987.


Pin On Current Squad

Korábban Fjodor Csalovot vette kölcsön a klub a CSZKA Moszkvától az idény végéig.

. Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben. 276 mérkőzésen lépett pályára 54 gólt szerzett. Magyar válogatott labdarúgóPosztját tekintve csatárPályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával.

A 34 éves támadó eddigi csapata a német Bundesligában szereplő Mainz a. Játszott a Schalke a Hoffenheim és a Hannover színeiben is a német élvonalban. Ő a Bundesliga történetének legeredményesebb magyar futballistája honfitársai közül pedig csak Dárdai Pál 286.

Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott csatára Fotó. Hirdetés A 34 éves támadó eddigi. 2010 óta ez az első alkalom hogy a magyar válogatott csatára és csapatkapitánya nem Németországban légióskodik majd.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Játékidő Alapítványnak adományozott táblagépeket színes nyomtatókat. Szalai Ádám felépülését követően rögtön adakozott. Itt a második csapatban kapott lehetőséget.

Amennyiben a hír igaz a Basel Arthur Cabral távozása után a brazil a Fiorentinához igazolt a második támadót szerződteti. A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Percben ő szerezte a hazaiak második találatát.

Még több friss hír. A Nemzeti Sport értesülése szerint a Mainz magyar válogatott támadója Szalai Ádám a svájci bajnokságban szereplő FC Basel csapatába igazolt. A svájci bajnokság harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.

Szalai Ádám 12 évig játszott a német Bundesligában. 1611 A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya. MTIKovács Tamás A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról.

Szalai Ádám 12 évet töltött a Bundesligában a Mainz mellett a Schalke 04 a Hoffenheim és a Hannover színeiben 276 mérkőzést játszott a német élvonalban ezeken 54 gólt szerzett és 26 gólpasszt osztott ki. A Mainz együttesét két időszakban is szolgálta 2010 és 2013 között majd 2019-től egészen keddig. Meglepetés a magyar focista távozása a Mainztól.

A magyar válogatott 34 éves csapatkapitánya - aki ezen a héten igazolt a német Bundesligában játszó Mainztól Bázelbe - a szünetben állt be a sereghajtó Lausanne elleni szombati bajnokin s a 65.


Pin On Szala


Euro 2016 Pictures And Photos Euro 2016 World Football Football Match


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match


Pin Auf Szala


28 Adam Szalai Football Sports Running


Pin On Current Squad


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel